Bus Progress s.r.o. - zakázková výroba , servis a přestavba obytných vozů a karavanů

Do Blatin 373/5 (provozovna hala "A"), Zličín 155 21 Praha 5 Hlavní město Praha

  • Mobil: +420 608 267 079
  • IČO: 05184045

Popis činnosti

Společnost Bus Progress s.r.o., která se zabývá servisem a úpravami dodávkových vozů, minibusů a malých autobusů.

 

Součástí těchto služeb jsou také čalounické práce, díky kterým se Váš starý vůz promění v atraktivního krasavce a dále produkty z hliníku, které velmi ulehčí vašemu minibusu a tím pádem sníží Vaše provozní náklady.

Naší prioritou je spokojený zákazník, který odchází s hotovým vozidlem, které je nejenom hezké, ale především splňuje veškeré bezpečnostní a provozní požadavky dnešní doby. Nesmíme zapomínat, že v osobní dopravě je cestující ten nejdůležitější článek přepravy a podle toho také přistupujeme ke každé zakázce.


Služby :


Čalounické služby:

  • Máte také tu zkušenost, že i když dáte starému autu nový lak, tak to pořád není ono?
  • Chce to totiž také oživit interiér.
  • Nabízíme čalounění celých interiérů jak osobních a nákladních vozidel tak i autobusů a to nejenom volantů a sedaček, ale celých interiérů včetně všech možných doplňků.
  • K čalounění používáme kůži, koženku, ale i další materiály, které dokonale oživí a ochrání vaše interiéry před sluncem a dalšími nepříznivými vlivy.
  • Ale výsledek by nebyl dokonalý bez použití barevných nití, které podtrhnou dokonalost celého interiéru.
  • Každý dopravce ví nejlépe, jak těžké je udržet svůj autobus v čistotě a tak správně zvolený materiál sedadel určitě přispěje k delší životnosti autobusu a většímu klidu majitele.
  • Využijte tedy možnosti a místo nákupu nových sedadel si u nás nechte ty původní nově potáhnout. Vaši klienti budou ohromeni nejen krásou, ale také komfortem a Vy ještě ušetříte.
  • Největší důraz klademe na kvalitu, neboť pouze spokojený zákazník je pro nás jasným důkazem, že svojí práci děláme dobře.

 

 

HLINÍK:

  • Naší prioritou při výrobě hliníkových výrobků a dalších dílů je především znatelné odlehčení minibusů, které ovlivňuje nejenom celkovou váhu, ale také nižší spotřebu paliva a menší opotřebení pneumatik.
  • Další nespornou výhodou jsou výborné antikorozní vlastnosti, kdy například u hliníkových koridorů pod sedadly vyřadíme svárové spoje ve spodní části karoserie a takto chytře řešený autobus má spodní část karoserie i nadále ošetřenu nepoškozeným originálním nástřikem na kaučukové bázi.
  • Zde je nutné zdůraznit, že kromě nezanedbatelného odlehčení až o 150 kg se ještě rapidně zvýší životnost samotné karoserie.

SERVIS:

  • Naše společnost se zaměřuje především na servis minibusů MB Sprinter, Iveco Daily, VW Crafter a Ford Transit.

Díky dlouholetým zkušenostem z automobilového průmyslu a zjištění, že v dnešní době je velkým problémem nedostatečný servis v odvětví minibusů a malých autobusů, rozhodli jsme se založit zcela novou společnost, která se zabývá kompletním servisem těchto vozidel.

Náš profesionálně vybavený a zkušený tým Vám zajistí jakékoliv opravy a úpravy karosérií, včetně odlehčení celého vozu (např. náhradou montážních prvků pod sedadly Vašich klientů), které nepodléhají korozím a různým nežádoucím zvukům způsobených nedostatečným, nebo neodborným svařováním atd.

Dále nabízíme kompletní renovace starších i velmi starých autobusů a to nejen z hlediska klempířského, ale také co se čalounických prací týká, které zajistí dokonalé oživení jejich interiérů a dalších doplňků. K tomu zajišťujeme úpravy dodávkových vozidel od drobných zásahů až po velmi komplikované přestavby na malé autobusy a obytné vozy.

Také provádíme kompletní opravy havarovaných vozidel a výměny poškozených oken včetně odborného zastoupení u Vašich pojišťoven.

Vždy nasloucháme během celého projektu požadavkům a přáním našich klientů.

Za pomoci odborníků to následně přeneseme do reálné podoby s využitím nejnovějších a nejúčinnějších technologií a bezpečnostních prvků v oblasti úprav a přestaveb vozidel.

čalounění celých interiérů jak osobních a nákladních vozidel tak i autobusů 

 

Veškeré další informace nalezente na naší webové stránce a nebo nás kontaktujte na uvedené emailové adrese, či telefoních kontaktech.

 

Veškeré další videa můžete sledovat na https://www.youtube.com/watch?v=b7WPZDoSh-k .

Odeslat poptávku nebo dotaz: Bus Progress s.r.o. - zakázková výroba , servis a přestavba obytných vozů a karavanů

Otevírací doba: Mimo provozní dobu dle telefonické domluvy.
Pondělí 08:00 - 17:00 hod.
Úterý 08:00 - 17:00 hod.
Středa 08:00 - 17:00 hod.
Čtvrtek 08:00 - 17:00 hod.
Pátek 08:00 - 17:00 hod.
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno
Do Blatin 373/5 (provozovna hala "A"), Zličín 155 21 Praha 5