Marek Kučera - Rekonstrukce RD a koupelen, instalatér, topenář Praha

Vinohrady 62/6, Radotín 153 00 Praha Hlavní město Praha

  • Mobil: +420 777 266 238 - pan Kučera
  • IČO: 49662724

Popis činnosti

Firma Marek Kučera byla založena v roce 1992 a pracuje na zakázkách v oblasti instalatérských, topenářských a servisních prací, rekonstrukcích bytových a koupelnových jader, kompletních přestaveb a renovací bytů, rekonstrukcích RD, zednických a obkladačských prácí, dodávce a montáži interiérových dveří Sapeli, správy budov, úklidových a údržbářských prácí, údržby zeleně, zimního úklidu, strojního čištění kanalizací, drobné práce, atd.

 

 

  • V roce 2008 naše firma pro Vás otevřela prodejnu v Praze - Radotíně - ul. Vinohrady 62, kde můžeme nabídnout sortiment výrobků sanitární techniky, instalačních materiálů, bojlerů, vodovodních baterií a dalšího sortimentu zboží z oblasti instalatérského a topenářského materiálu a výrobků od renomovaných výrobců tuzemského i zahraničního trhu.

 

  • Mezi nejžádanější služby poskytované naší firmou patří kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domů, koupelnových jader včetně provedení kompletních zednických, instalatérských, topenářských, elektrikářských a obkladačských prací.
    Naše firma již dlouhodobě zajišťuje správu budov, správu výměníkových stanic a kotelen.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Marek Kučera - Rekonstrukce RD a koupelen, instalatér, topenář Praha

Otevírací doba: Dle telefonické dohody.
Vinohrady 62/6, Radotín 153 00 Praha