AQUAPALACE HOTEL - rodinný a wellnes hotel Praha

Pražská 137, 251 01 Čestlice Hlavní město Praha

  • Telefon: +420 225 108 888
  • Telefon: +420 225 108 999
  • IČO: 27899667

Popis činnosti

Aquapalace Hotel Prague je součástí unikátního sportovně-relaxačního komplexu Aquapalace Praha, dříve známého jako Aquapark Čestlice. Na ploše více jak 9.000m2 je pro zábavu, adrenalin, pobavení a relaxaci k dispozici velké množství atrakcí ve 3 palácích Vodního světa - Palác dobrodružství, Palác pokladů a Palác relaxu.

Aquapalace Hotel Prague disponuje 231 hotelovými pokoji s přímým vstupem do aquaparku Aquapalace Praha propojeným s hotelem chodbou na prvním poschodí. Ubytování je poskytováno v několika typech pokojů pro business, individuální turistickou nebo rodinnou klientelu. At' už cestujete za odpočinkem, zábavou nebo obchodně, máme pro Vás ideální řešení s nabídkou pokojů, a to vše v bezprostřední blízkosti jedné z nejkrásnějších evropských metropolí – Praze.

Gastronomie Aquapalace Hotel Prague nabízí široké spektrum služeb od hotelových snídaní a snídaňových balíčků, rychlého drobného občerstvení v Lobby baru Barracuda, obědy a večeře v restauraci Astra, prestižní eventový a konferenční catering a v neposlední řadě gastronomické služby situované v Aquapark Aquapalace Praha.

Zkušený tým kuchařů, cukrářů a obsluhujícího personálu vždy vytvoří nezapomenutelnou atmosféru při servírování jídel a nápojů a linoucích se chutí a vůní skloubených do nejvyšší kultury stolování.

Hotelová restaurace Astra je určená pro celodenní provoz od podávání snídaní, obědů a večeří. I při dlouhodobějším pobytu mají hosté při snídaních vždy obměněný výběr studených a teplých pokrmů, sladkého a slaného pečiva, ovoce a zeleninových příloh. Nápojové džusy jsou obměňovány dle sezónnosti, podávaná káva je nejvyšší kvality.

Stejně jako u snídaní, tak i při přípravě poledních nebo večerních jídel dbají hoteloví kuchaři na sezónní a místní produkty, čerstvou zeleninu a maso z domácích chovů.

Odeslat poptávku nebo dotaz: AQUAPALACE HOTEL - rodinný a wellnes hotel Praha

Otevírací doba: dle telefonické dohody
Pražská 137, 251 01 Čestlice