SANACE VAPE, s.r.o. - nové stavby, rekonstrukce, sanace staveb, stavební práce, hydroizolace Praha 4

Nad přívozem 1042/12, 147 00 Praha Hlavní město Praha

  • Mobil: +420 724 123 585 - pan Řezník
  • IČO: 26874032
  • DIČ: CZ26874032

Popis činnosti

Sanace Vape s.r.o. vznikla v roce 2005 jako stavební firma se zaměřením na sanaci vlhkých objektů, betonových konstrukcí a plochých střech.

Postupem času začala nabízet veškeré stavební práce a to prakticky po celém území ČR, zejména pak v pražském a středočeském kraji.

Každý rok provede firma cca 25 staveb většího charakteru. Jsme zapsáni v seznamu odborných dodavatelů Zelená Úsporám.

Jsme držiteli certifikátů systémů BAUMIT, RIGIPS, ICOPAL, SCHOMBURG, BASF, VEDAG, LAFARGE, AMF, EKOLAK, KNAUF, SCHOMBURG, atd.

Zaměření firmy je směrováno hlavně na sanace zdiva, betonu a plochých střech.

Dále se zabýváme stavebními pracemi od údržeb po kompletní stavby na klíč, charakteru jak pozemního - výstavba bytová, průmyslová i ve sféře obchodu a služeb.


Kromě základních činností provádí společnost také specializované činnosti i samostatně :

  • sanace vlhkého zdiva, zakládání staveb, sádrokartony, tesařské práce, sanace zdiva a střešních plášťů, speciální izolace (chemické, PVC, atd.) veškeré profesní práce, zámečnické práce, klimatizace, servis diesel agregátů, vodorovné dopravní zančení VDZ, demolice i úzce specializované činnosti, inženýrská činnost, projekční činnost, dozor investora, průzkumy a návrhy v oblasti střešních poruch a vlhkého a mokrého zdiva


Velikostně provádí práce pod 100 tis.Kč, ale také i práce nad 20mil.Kč.

Odeslat poptávku nebo dotaz: SANACE VAPE, s.r.o. - nové stavby, rekonstrukce, sanace staveb, stavební práce, hydroizolace Praha 4

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy.
Nad přívozem 1042/12, 147 00 Praha